Krůtí nudličky na pórku Suroviny Krůtí stehenní pórek smetana máslo žampiony (Houby) tvrdý sýr sůl pepř mletý Postup přípravy receptu 1 Krůtí maso nakrájíme na menší…
Rybí karbanátek s bylinkami. suroviny: na 10.porcí. 1 kg rybí maso nejlépe bez kostí, 4 vejce, sůl, bylinky, trochu strouhanky, česnek. postup: rybí maso omyjeme…
Vážení rodiče, v pondělí 18. 10. proběhne „VÁNOČNÍ FOTOGRAFOVÁNÍ“ na třídách. Předběžný rozpis: 8:00 Berušky, 9:00 Motýlci, 10:00 Včeličky. Časy jsou pouze orientační, vše se…
Svíčková z hovězího masa Ingredience – 6 porcí 2 plátky citronu, 100 g špeku, 1 ks smetana ke šlehání, špetka soli, 100 g celeru, 3…
KRÉMOVÁ ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA Ingredience 450 g čerstvého špenátu (popř. mraženého) 1 střední cibule jemně nasekaná 2 stroužky česneku 2 lžičky olivového oleje 450 ml kuřecího nebo zeleninového vývaru 600 ml nízkotučného mléka kůra z 1/2 citronu jemně nastrouhaná trošku muškátového oříšku čerstvě…
Gulášová polévka z hlívy ústřičné s bramborem Suroviny 300 g hlívy ústřičné 1 l vývaru 250 g brambor 1 cibule 2 stroužky česneku 1 lžíce sádla 1 lžíce protlaku 2 lžíce mouky 1…
Provoz mateřské školy v období od 1. 7. – 31. 8. 2021. V tomto období je upravena otevírací doba provozu: MŠ: 6:15 – 16:30h Stacionář:…
Máme ještě volná místa v mateřské škole pro děti ve věku od 2 do 6 let. V případě zájmu volejte na telefonní číslo 737 286…
Dne 28. 6. 2021 se budou fotografovat společně třídy i jednotlivci. Od 8:00h do 9:30h se bude fotografovat třída Motýlci. Od 9:30h do 11:00h se…
Banánové lívance Nutriční informace na 1 porci: 307 kcal 11 g bílkovin 34 g sacharidů 15 g tuků 1 banán 2 vejce 30 g ovesných…