Kuřecí rizoto

Kuřecí rizoto

 

Ingredience: 4 porce

1 ks cibule, 1  ks celeru malý, nebo jen 1/2 nebo 1/4 dle velikosti, sůl, 2 ks mrkve, 2 ks petržele, 2 hrsti mraženého hrášku dle chuti, sýr dle chuti, 400 g kuřecího masa, olej, 1 hrst instantní jíšky, 2 ks rýže ve varném sáčku

Postup přípravy receptu

Prsíčka omyjeme, nakrájíme na kostičky.

Rajče a papriku nakrájíme na nudličky, posmažíme na oleji, zalejeme vodou a necháme podusit.

Cibuli nakrájíme a s masem osmažíme na oleji.

Poté smícháme se zeleninou a uvařenou rýží, posolíme, opepříme a dáme do zapékací mísy.

V troubě pečeme asi ještě 10 min. Naložíme na talíř a posypeme strouhaným sýrem.

Poznámka

Papriku a rajče můžete nahradit zmraženým lečem. Pak bych už cibuli nepřidávala.